Contractmanagement

- het aanspreekpunt -

Door de introductie van de nieuwe contractvormen is de rol van de opdrachtgever tijdens de uitvoering van civiele projecten de laatste jaren veranderd. Zaken als ontwerp, vergunningen en communicatie werden eerst door de opdrachtgever opgepakt. Binnen de moderne UAV-gc contracten worden er meer en meer taken en verantwoordelijkheden bij de opdrachtnemer neergelegd.

Daarentegen blijft het beheersen en bewaken van het contract vanuit de opdrachtgever een maatschappelijke verplichting welke niet onderschat mag worden. OONK Inframanagement kan de rol van contractmanager invullen tijdens de uitvoering van werken. De contractmanager is het eerste aanspreekpunt voor de aannemer maar ook voor uw eigen interne organisatie.

OONK Inframanagement kan zich goed verplaatsen in de belangen van de opdrachtgever en de invloed van de verschillende stakeholders. Daarnaast hebben wij een goed beeld van de processen bij de aannemer. Hierdoor zijn wij in staat gericht te sturen op de risicovolle onderdelen als tijd, geld, kwaliteit en omgeving.

Daarnaast kunt u ons benaderen voor de contractbegeleiding voor traditionele UAV contracten. We hebben in de ingenieursbranche jarenlange ervaring opgedaan in het houden van toezicht en de directievoering tijdens de uitvoering van RAW-bestekken waarin de UAV van toepassing werd verklaard. Het opzetten en bijhouden van een gestructureerde project administratie maakt hier onderdeel van uit.

Op het gebied van contractmanagement zijn er specifieke cursussen gevolgd op het gebied van UAV, UAV-gc en Aanbestedingsrecht bij ProCircle.

Contact

De verschillende diensten van OONK Inframanagement worden ingevuld door Michel Oonk. Daarnaast maken wij gebruik van een netwerk van specialisten en adviseurs op gebied van techniek, vergunningen, communicatie en overige diensten die in overleg met u kunnen worden ingezet.

Voor vragen of een eventuele kennismaking kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, Michel Oonk

Stel een vraag

Verstuur