OONK Inframanagement

in het speelveld van aannemers, opdrachtgevers, adviesbureaus en private partijen

OONK Inframanagement is in 2015 door Michel Oonk opgericht. Het is een jong en onafhankelijk bureau wat zich specialiseert in het managen van opdrachten in het speelveld van aannemers, opdrachtgevers, adviesbureaus en private partijen in de civiele techniek. Met veel enthousiasme, inzet en betrokkenheid willen wij ervoor zorgen dat projecten worden aangenomen en daarna soepel verlopen, zonder vertraging en budgetoverschrijdingen en met respect voor elkaars belangen. We richten ons op tenders, omgevingsmanagement, project- en contractmanagement.

OONK Inframanagement is in 2018/2019 werkzaam geweest in het Caribisch gebied onder de naam OONK Infra Caribbean. Na terugkomst worden de werkzaamheden voor het Caribisch gebied gecontinueerd vanuit NL met locale partners. Wij blijven gedreven om in goede samenwerking met lokale partijen en eilandbewoners te werken aan een betere duurzame infrastructuur voor de bewoners en inwoners van het Caribisch gebied. 

Drijfveren en achtergrond Michel Oonk

Mijn drijfveer en enthousiasme om te starten als zelfstandige in de civiele techniek is enerzijds mijn liefde voor het vak (het managen van uiteenlopende projecten in de civiele techniek) en anderzijds de behoefte aan vrijheid en afwisseling in projecten en de mensen waarmee ik werk. Na 20 jaar werkervaring in de civiele techniek weet ik goed waar mijn passie en gedrevenheid zit. Ik kom het beste uit de verf als ik me, alleen of met het team, kan focussen op het resultaat van het project. Ik hanteer daarmee geen 9-5u mentaliteit maar zal me maximaal inzetten om voor het project het beste resultaat te bereiken!

Mijn uitdaging is om bij elk project te zorgen dat er een “winnend team” ontstaat welke gezamenlijk naar een maximaal projectresultaat werkt. Ik krijg er energie van hier een belangrijke bijdrage aan te leveren en ervoor te zorgen dat projectteams onderscheidend worden en het beste in zichzelf naar boven halen. Ik durf hierbij anders te denken en gebaande paden ter discussie te stellen. In mijn rol als zelfstandige hoop ik zoveel mogelijk verschillende projectrollen op uiteenlopende projecten uit te kunnen voeren. Ik vind het leuk om met verschillende partijen en belanghebbenden om tafel te zitten en te werken naar een resultaat in het belang van het project maar met draagvlak vanuit de stakeholders.

Na het afronden van mijn HTS studie civiele techniek in Enschede, heb ik verschillende projectrollen ingevuld voor diverse partijen in de civiele techniek, denk hierbij aan ingenieursbureau (Witteveen+Bos), gemeenten (o.a. Nijmegen, Hengelo, Twenterand), aannemers (Roelofs, Strukton Civiel en Reef Infra). Deze ervaring draagt bij dat ik breed inzetbaar ben en me snel aanpas aan de rol en belangen van elke partij.

Kenmerken (bron: TMA-test)
Doelgericht | hoog ambitieniveau | veel energie | effectief overtuigen | structuur en netheid | ondernemend | doorzettingsvermogen | afwisseling | goed met druk omgaan

Privé
"Ik ben opgegroeid in het Overijsselse Wierden en sinds 2010 getrouwd met Antoinet. We hebben 2 kinderen Siem en Femm waar we samen veel plezier aan beleven. Naast mijn gezin houd ik me graag bezig met sport. Ook in mijn privé leven houd ik van uitdagingen en het naleven van doelen, ik focus me regelmatig op een “groot” sportief evenement als bijvoorbeeld een halve, hele marathon of een MTB-tocht. Deze trainingen zorgen ervoor dat ik me goed voel, scherp blijf en midden in het leven sta. Daarnaast houd ik van reizen, duiken, het bourgondische leven met lekker eten, een wijntje en gezelligheid met gezin of vrienden."

Contact

De verschillende diensten van OONK Inframanagement worden ingevuld door Michel Oonk. Daarnaast maken wij gebruik van een netwerk van specialisten en adviseurs op gebied van techniek, vergunningen, communicatie en overige diensten die in overleg met u kunnen worden ingezet.

Voor vragen of een eventuele kennismaking kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, Michel Oonk

Stel een vraag

Verstuur