NEDERLANDS

Oonk Infra Caribbean

- een duurzame infrastructuur voor het Caribisch gebied -

OONK Inframanagement is in 2018/2019 werkzaam geweest in het Caribisch gebied onder de naam OONK Infra Caribbean. Het bedrijf werd vanuit Bonaire gerund door ingenieur Michel Oonk en hield zich bezig met het managen van projecten in het speelveld van aannemers, opdrachtgevers, adviesbureaus en private partijen in bouw en civiel techniek op de Caribische eilanden. Na terugkomst worden de werkzaamheden voor het Caribisch gebied gecontinueerd vanuit NL met locale partners onder de naam OONK Inframanagement. 

OONK Infra Caribbean werkt nauw samen met lokale partijen in het caribisch gebied.

Persoonlijk ben ik erg gedreven om in goede samenwerking met lokale partijen en eilandbewoners te werken aan een betere duurzame infrastructuur voor de ondernemers en bewoners van het Caribisch gebied. Dit doe ik door een integere en professionele benadering en met respect voor elkaars belangen.

Naast deze zakelijke drijfveer hoop ik in de toekomst vanuit persoonlijke interesse betrokken te blijven met het caribisch gebied. Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen zie ik toekomst met vertrouwen en zonnig optimisme tegemoet.

Contact

De verschillende diensten van OONK Inframanagement worden ingevuld door Michel Oonk. Daarnaast maken wij gebruik van een netwerk van specialisten en adviseurs op gebied van techniek, vergunningen, communicatie en overige diensten die in overleg met u kunnen worden ingezet.

Voor vragen of een eventuele kennismaking kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, Michel Oonk

Stel een vraag

Verstuur