NEDERLANDS
PAPIAMENTO ENGLISH

Oonk Infra Caribbean

- een duurzame infrastructuur voor het Caribisch gebied -

OONK Inframanagement is in 2018 verhuisd naar het Caribisch gebied en heeft de werkzaamheden voortgezet onder de naam OONK Infra Caribbean. Het bedrijf wordt gerund door ingenieur Michel Oonk en is gespecialiseerd in het managen van projecten in het speelveld van aannemers, opdrachtgevers, adviesbureaus en private partijen in de civiele techniek. Met veel enthousiasme, inzet en betrokkenheid wil ik ervoor zorgen deze projecten worden beheerst en met de gevraagde kwaliteit, zonder vertragingen en binnen budget worden uitgevoerd.

OONK Infra Caribbean werkt nauw samen met Civil Engineering Caribbean (CEC), een gerenommeerd en kwalitatief hoogwaardig ingenieursbureau in het Caribisch gebied.

Persoonlijk ben ik erg gedreven om in goede samenwerking met lokale partijen en eilandbewoners te werken aan een betere duurzame infrastructuur voor de bewoners van het Caribisch gebied. Dit doe ik door een integere en professionele benadering en met respect voor elkaars belangen.

Naast deze zakelijke drijfveer hoop ik met mijn gezin een prachtige tijd op Bonaire te kunnen beleven. Nieuwsgierig naar wat ons te wachten staat gaan we dit avontuur met vertrouwen en optimisme tegemoet.

Contact

De verschillende diensten van OONK Inframanagement worden ingevuld door Michel Oonk. Daarnaast maken wij gebruik van een netwerk van specialisten en adviseurs op gebied van techniek, vergunningen, communicatie en overige diensten die in overleg met u kunnen worden ingezet.

Voor vragen of een eventuele kennismaking kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, Michel Oonk

Stel een vraag

Verstuur