Projectmanagement

- motiveren en creƫren -

Projecten moeten gestuurd en begeleid worden op kritische succesfactoren. OONK Inframanagement kan voor u de rol van projectleider of projectmanager verzorgen bij projecten in voorbereiding of werken in uitvoering. In de functie van projectleider beheersen wij projecten en sturen op de geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit (GOTIK).

De nadruk ligt hierbij op het proces, het beheersen van de risico’s en de overall integraliteit. Hierbij is het zaak de gehele projectorganisatie te motiveren en een werksfeer te creëren waarbij er een open houding is en waar we continu gefocust zijn op verbeteringen.

Deze rol kan zowel worden ingevuld bij een overheid, ingenieursbureau of aannemer. Elk met zijn eigen dynamiek en projectbeheersing. Door de ervaring in de ingenieurs- en overheidssector als bij de aannemerij kunnen beide speelvelden door OONK Inframanagement worden ingevuld.

Michel Oonk heeft recentelijk (2017) namens de combinatie Floow de rol van projectmanager ingevuld op het project N34 Witte Paal – Grens Drenthe. Dit betreft een complex UAV-gc werk met aan aanneemsom van ruim 30 miljoen in opdracht van de provincie Overijssel. In de evaluatie heeft de provincie Overijssel de rol van Michel met een 7,5 beoordeeld.

Op het gebied van projectmanagement is er een uitgebreide opleiding gevolgd. Michel Oonk is sinds begin 2015 IPMA-C (theorie) gecertificeerd. De IPMA-C-certificering staat garant voor een internationaal aantoonbaar kwaliteits- en ervaringsniveau op het gebied van projectmanagement.

Contact

De verschillende diensten van OONK Inframanagement worden ingevuld door Michel Oonk. Daarnaast maken wij gebruik van een netwerk van specialisten en adviseurs op gebied van techniek, vergunningen, communicatie en overige diensten die in overleg met u kunnen worden ingezet.

Voor vragen of een eventuele kennismaking kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, Michel Oonk

Stel een vraag

Verstuur