Tendermanagement

- een topsport -

Het uitvoeren van een winnende tender heeft alles te maken met focus, passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Tenderen is topsport en hier is OONK Inframanagement in gespecialiseerd.

Al sinds 2010 is er ervaring opgedaan bij het tenderen van kleine, middelgrote- en grote UAV en UAV-gc werken. Onze specialiteit zijn middelgrote integrale UAV-gc werken met een relatief zware EMVI-component. Hierbij is de afgelopen jaren een aantoonbaar scoringspercentage van maar liefst 50% gehaald. Ook prestatie inkoop volgens de “Best Value Procurement (BVP)” methodiek is bij ons bekend. Michel Oonk beschikt over het best value B-certificaat.

De tendermanager is verantwoordelijk voor de aansturing van het tenderteam tijdens de aanbiedingsfase. Dit zijn veelal UAV-gc werken welke door Rijkswaterstaat, ProRail, Provincies en gemeenten worden gegund op basis van EMVI-criteria. De uitdaging is om je op de juiste manier te verplaatsen in de klant en op deze manier samen met het team de winnende aanbieding te presenteren!

Enkele voorbeelden, waarbij Michel Oonk de rol van tender- of EMVI manager heeft ingevuld, zijn;

- N329, Oss, weg v.d. toekomst (3e)
- N348 tracé Zutphen-Noord – Eefde (1e)
- Vervanging van de Noordzeebrug, te Groningen (1e)
- Vervangen Waalkade, Nijmegen (1e)
- Containerterminal Nijmegen (1e)
- De nieuwe aansluiting A28 - TT Assen (1e)
- Reconstructie N322 Zaltbommel (3e)
- BVP-aanbesteding verkeersbrug Doesburg (4e)
- Herinrichting Deinum Oost (1e)
- Onderhoud en reconstructie N835/N320 Tiel (1e)
- N35, Zwolle Wijthmen (RWS) – (3e)
- N34, Witte Paal – Grens Drenthe (1e)
- Renovatie sluis Delden en Hengelo (1e)
- N381, verdubbeling Donkerbroek – Oosterwolde (1e)
- Prioritaire dijkversterking dijkring '74 Neer (1e) 
- Verruiming Twentekanalen fase 2 (2e) 

Onze kracht is om een integrale aanbieding op een pakkende wijze in een EMVI-plan te presenteren.

Daarnaast begeleiden we RAW-aanbestedingen met een EMVI-component. We zorgen voor een plan van aanpak welke een duidelijke meerwaarde biedt voor de klant waardoor de scoringskans van de aanbesteding aanzienlijk toeneemt. Hierbij schrijft "OONK Inframanagement” zelf een groot deel van de inhoud die aansluit op de uitvraag en goed leesbaar is. Daarnaast bewaken we het ontwerpproces en het proces om te komen tot een concurrerende kostprijs, inclusief een kansen- en risicodossier. U heeft de keuze om ook de opmaak en redactie door ons te laten verzorgen. Hiervoor hebben wij ons versterkt met een deskundige partner op dit gebied. Dit vinden wij belangrijk omdat dit bijdraagt aan het onderscheidend vermogen van uw aanbieding.

Op het gebied van tendermanagement is er een specifieke opleiding gevolgd;
“toppers voor tenders” bij DOOR Training en Coach.

Contact

De verschillende diensten van OONK Inframanagement worden ingevuld door Michel Oonk. Daarnaast maken wij gebruik van een netwerk van specialisten en adviseurs op gebied van techniek, vergunningen, communicatie en overige diensten die in overleg met u kunnen worden ingezet.

Voor vragen of een eventuele kennismaking kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, Michel Oonk

Stel een vraag

Verstuur